Skip links

Услуги за писане на съдържание

Въпреки че в мрежата все повече се доминира потреблението на видео, възможностите за предлагане на вашите стоки и услуги, все още се ръководят изцяло от текст. Независимо дали става въпрос за SEO, PPC или богато уеб съдържание, думите все още имат голяма сила в онлайн маркетинга.

Бизнесите, които решат да пренебрегнат ролята на доброто съдържание при продажбата на техните продукти и услуги, са изложени на опасност да направят сериозна грешка. Но доброто съдържание не е нещо, което всеки може да напише – дори когато си мисли, че може.

Маркетинговият текст – и особено текстът, написан за дигитален маркетинг – е научено умение, което е много повече от просто попълване на страници с думи.

Доброто писане на текстове е свързано с насочването на думите към конкретно и фокусирано послание, като се използва кратък и прост език, който предоставя призив за действие възможно най-ефективно и ефикасно.

В Тари Дизайн работим със страхотни копирайтъри, които имат впечатляващо портфолио от дългосрочно и краткосрочно съдържание.

Нашите копирайтъри са хора, които са толкова щастливи да създават течащ разказ, пълен с подходящи за SEO ключови думи, колкото и да пишат кратки описания на продукти от 25 думи за кампания в Google Пазаруване или персонален имейл бюлетин, предлагащ мнение за изграждане на вашата лична марка.

Копирайтърите, на които имаме доверие, работят успешно от дълго време. Те са работили в някои от най-големите бизнеси за съдържание в света, от вестници и електронни медии до онлайн бизнеси, благотворителни организации, рекламни агенции и списания.

Не само това, те също са работили с нас в продължение на дълъг период от време – така че можем да гарантираме за качеството на тяхната работа, защото това също е допринесло за успеха, на който се радваме като бизнес.

Нашият екип за копирайтинг се гордее с извършването на щателно проучване, за да разбере не само вашия индивидуален бизнес, но и сектора, в който работите, и хората, които се опитвате да привлечете като клиенти.

Това означава, че пишат от информирана гледна точка и с проучването, което им позволява да говорят с вашия тон и глас.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.