Услуги

Разгледайте услугите които предлагаме!
You are here:

Изработка на сайт

С напредването на технологиите всичко се случва предимно онлайн, и ако човек иска да се развива и да представи бизнеса си в най-добра светлина, то неизменна част от това е да има сайт.

Ние предлагаме цялостна изработка и поддръжка на уеб сайт на платформата WordPress, като изцяло се съобразяване с нуждите и изискванията на бизнесът ви. Ще създадем за вас уникален дизайн, с който да покажете на света кой сте и с какво се занимавате. Само ни се доверете!

Изработка на онлайн магазин

Пазаруването онлайн набира все по голяма популярност и все повече хора предпочитат да пазаруват по интернет свякакви стоки.

Ние предлагаме цялостна изработка и поддръжка на онлайн магазин. Ще изработим за вас модерен магазин, в който да предлагате вашите продукти и да увеличите клиентите и продажбите си.

Онлайн маркетинг и SEO оптимицазия

За да бъде намерен по-лесно всеки сайт или онлайн магазин се нуждае от своята оптимизация и онлайн маркетинг.

Ние можем да опримизираме вашият сайт или магазин за да бъде намиран по-лесно от търсачките. Можем да поддържаме страниците ви в социалните мрежи, и да създаваме онлайн реклами на бизнеса ви както в социалните мрежи, така и в търсачките.

Графичен дизайн

Всеки бизнес се нуждае от своята идентичност, с която да се отличава от конкуренцията.

Ние можем да ви отличим от конкуренцията, като изработим за вас уникално формено лого и модерни банери, а също така изработваме визитни картички, брошури и всякакви рекламни материали.