Skip links

Настройка и оптимизиране на Google My Business

Google My Business е малко подценен безплатен онлайн ресурс, който много фирми пренебрегват, когато става въпрос за определяне на тяхната дигитална маркетингова стратегия.

Най-просто казано това е инструмент за бизнес указател, който ви предлага начин да гарантирате, че вашата компания или организация има уеб присъствие в Google – както в резултатите от търсенето с Google, така и в Google Maps.

За някои фирми, които или не искат, или не се нуждаят от уебсайт, Google My Business е наистина ефективен начин да ви осигурят присъствие в мрежата, което позволява на потенциалните клиенти да ви намерят лесно.

Въпреки че основната обява в Google My Business е сравнително лесна за настройване, създаването на запис, който да ви осигурява реална възможност за търсене и намиране, както и предимствата, които вървят с него, изисква малко повече опит – особено когато става дума за елементите, които наистина определят търсенето на Google критерии.

Обявата в Google My Business е най-подходяща за местни компании, които искат да търгуват или правят бизнес в сравнително добре дефинирани местни общности – тя е по-малко полезна за фирми, които имат национално присъствие!

Когато работите с нас, за да създадете и оптимизирате вашата малка обява в Google My Business, първото нещо, което нашият експертен екип ще направи, е да опознае вас, вашия бизнес и вашите цели, за да гарантира, че обявата ви правилно отразява услугата или продуктите, които предлагате.

Ключовата информация за профила, която предоставяте – включително работно време, упътвания (които са от съществено значение за оптимизиране на Google Карти), както и изображения, които ви представят пред вашите клиенти – след това ще се заемем със създаването на целенасочен запис, който да ви помагне да се откроите от тълпата.

Нещо повече, ние ще се погрижим вашият запис да бъде посетен и също така ще работим, за да сме сигурни, че имате обяви в други местни директории, това е от съществено значение, за да ви помогнат да бъдете видими в резултатите от търсенето с Google.

Google My Business също е фантастичен начин да поддържате онлайн присъствието си, докато се създава първият ви уебсайт или ако съществуващият ви сайт е в процес на поддръжка, която изисква да сте офлайн за определен период от време.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.