Skip links

Поддръжка на сайтове

Невъзможно е да си помислим, че всеки бизнес може да бъде успешен в съвременната епоха, без да има съвременен уебсайт, който да го държи пред конкуренцията. Вашият уебсайт е вашата глобална витрина – и поддържането му в най-добрия си вид изисква време, знания и умения.

Управлението на компания е тежка работа в най-добрите моменти, особено ако сте малък бизнес с ограничени ресурси и не всеки има ноу-хау или часове през деня си, за да се тревожи за множеството рутинни задачи, които трябва да се изпълняват за да гарантирате, че вашите клиенти получават възможно най-доброто цифрово изживяване.

Възлагането на поддръжката на вашия уебсайт е ефективен и ефикасен начин да гарантирате, че уебсайтът ви е винаги актуален и без технически проблеми и грешки в съдържанието, които да се отразяват зле на вас и вашия бизнес и които могат да навредят на репутацията ви.

Като имате последователен и редовен подход към поддръжката на уебсайта, вие не само ще знаете, че вашият бизнес се популяризира професионално, но също така ще се възползвате от чист и без грешки сайт, който работи за генериране на трафик, изграждане на ангажираност и създаване на потенциални клиенти.

Комбинацията от последователна и интегрирана SEO стратегия, и цялостният подход за управление на уебсайтове също ще ви помогне да подобрите класирането си в Google – нещо, което е от основно значение за всеки бизнес, който иска да има Онлайн развитие.

Знаем, че стартирането на бизнес или управлението на развиващ се бизнес може да окаже натиск върху финансовите ресурси и е изкушаващо да харчите бюджет за неща, които на пръв поглед може да изглеждат по-важни – но инвестирането в експертно управление на уебсайт може да спести пари за дълъг период от време чрез предоставяне на по-бърза възвръщаемост.

Има много фирми, които се поддават на изкушението просто да създадат уебсайт и след това да не го поддържат с основание, че поне компанията ще има присъствие онлайн. Но всъщност това означава, че просто ще натрупате цял куп проблеми, които ще трябва да бъдат решени - на значителна цена - по-късно.

Редовната поддръжка се отплаща

В поддръжката на уебсайтове има повече, отколкото си мислите. Независимо дали уебсайтът ви е изграден на WordPress или някаква друга платформа, системите непрекъснато се развиват и се създава нов софтуер и плъгини, за да помогнат на потребителите си да извлекат по-голяма полза от своя продукт, така че проверката за нови актуализации е ежеседмична задача, която е важно да се свърши.

Също така е добра практика да се архивира и съхранява вашия сайт в случай на непредвидена ситуация, да се уверите, че всички функционалности работят правилно и че няма счупени връзки и да се почистят и коригират 404 грешки или бъгове. Неща като бавна скорост на зареждане също могат да разочароват вашите клиенти, така че всички проблеми, които забавят вашия сайт, трябва да бъдат разрешени.

Добрият екип за управление на уебсайтове също ще ви посъветва какво ново съдържание трябва да създадете, за да насърчите повече трафик към вашия сайт и ще използва редовно анализи, за да определи кои страници работят добре за вас и кои страници се нуждаят от малко внимание.

Освен това има тривиални неща, които трябва да се правят на тримесечие или годишно, които често могат да бъдат пренебрегнати – неща като промяна на датите, за да отразяват текущата година, подновяване на домейна, подреждане или архивиране на остаряло съдържание и изтриване на стари имейл адреси.

Как можем да помогнем?

В Тари Дизайн можем да свалим тежестта от паддръжка на уебсайта от ръцете ви, като ви дадем необходимото време, за да продължите с другите важни неща, които трябва да направите, за да сте сигурни, че вашият бизнес е толкова успешен, колкото е възможно.

Ако искате да научите повече, моля свържете се с нас – бихме искали да поговорим с вас за това как можем да бъдем част от вашето бизнес пътуване.

Отвъд вашата уеб поддръжка

Ние сме базирани в Пловдив и ще се радваме да се срещнем с вас и да проведем неформална, безплатна и без задължения дискусия за това как можем да ви помогнем да постигнете целите си.

Нашите оферти също са безплатни, така че няма какво да губите, като говорите с нас и разберете как можем да ви накараме да се откроите от тълпата онлайн.

Защо не се свържете с нашия приятелски екип и не организирате среща с нас? Можете да ни изпратите имейл чрез формата за контакт или да ни се обадите на 0894922891. Ако в крайна сметка се срещнем за кафе, ние купуваме.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.