Skip links

Дизайн и разработка на сайтове

Дизайн на сайтове и онлайн магазини

Вашият уебсайт е онлайн еквивалент на вашият бизнес и затова нашата иновативна и креативна услуга за уеб дизайн е предназначена да ви осигури визията за вашия натоварен пазар.

Нашият процес на работа започва с разговор, за да разберем какво точно трябва да постигнете с вашия сайт и хората, към които се опитвате да се насочите.

Независимо дали търсите завладяващо красив, но прост сайт или нещо по-сложно и динамично – но също толкова елегантно – ние имаме опит да го направим за вашето онлайн присъствие.

След като идентифицираме вашите ключови цели, ще работим, за да измислим концепции за дизайн, които вярваме, че ще предоставя потребителското изживяване, което да отговаря на вашите амбиции и стремежи.

Нашият експертен екип има цял свят от познания и опит в дизайна, за да може да придаде на вашия бизнес, продукт или услуга, послание в елегантни, динамични уеб страници, които едновременно привличат окото и са ефективни.

От изображения, които улавят същността на идентичността на вашата марка, до структура, която е създадена с оглед на потребителското изживяване и динамични елементи, които ще накарат вашето онлайн присъствие да пее. Нашата работа по дизайна на уебсайтове е насочена към гарантиране, че се прави всичко, което може, не само за да привлечете хора към вашия сайт, но и да ги задържите там, след като отворят сайта.

Нашият екип е креативен и гъвкав, което ви дава възможност да бъдете толкова смели с дизайна си, колкото искате.

Ние вярваме в прозрачното ценообразуване, така че ще имате спокойствието, което идва от знанието, че имате изключителен продукт на справедлива цена. И нашият подход към разходите ни прави изключително конкурентни и честни на пазар, където ценообразуването на конкурентите не винаги е ясно.

Нашата гаранция за най-добра цена ви дава увереността да знаете, че няма да получите еквивалентния дизайн по-евтино другаде – и като стандарт ние предлагаме пълно обучение за това как да използвате вашия сайт, предоставяме полезни маркетингови съвети и прозрения, изключителна поддръжка на клиенти, когато имате нужда и техническа поддръжка, достъпна по имейл.

Тъй като ние сме агенция с пълен набор от услуги, можем също да ви предложим редица други услуги за поддръжка, които включват, наред с другото, текущо управление на социалните медии, плащане за клик (PPC) и оптимизация за търсачките (SEO).

Ние също така работим с доверени копирайтъри и експерти по марки, които са сред най-добрите в съответните бизнеси, което означава, че печатът за качество ще минава през всеки елемент както от вашия уеб дизайн, така и от съдържанието.

Уеб разработка

След като уточним концепцията за дизайн на вашия уебсайт, ние ще започнем процеса на изграждане на самия сайт по начина, който най-добре представя вашия продукт или услуга, като гарантира лесна навигация, превъзходна функционалност и възможно най-съвременна оптимизация.

Вашият уебсайт трябва да отговаря на вашата марка. Ето защо ние не правим нестандартни концепции и дизайни. Всеки един уеб сайт, който изграждаме, е специално направен за всеки отделен клиент.

Няма универсални решения, преки пътища, общи решения – услугата за разработка на уебсайт, която получавате от нас, ще бъде съобразена с вашите специфични нужди и цели – и текущата поддръжка, която предлагаме, е също толкова индивидуална.

Работим с различни клиенти и различни бюджети, което означава, че имаме решения, които ще отговарят на тези, които искат ексклузивен сайт с персонализиран код, както и на тези, които искат уникален и персонализиран шаблон на WordPress.

И тъй като имаме дългогодишен опит, ние гарантираме, че всеки сайт, който изграждаме, се зарежда бързо и без грешки.

Когато сте доволни от дизайна и изграждането на уебсайта си – и само когато сте доволни – ние ще го подложим на стриктно тестване на множество устройства и браузъри, за да се уверим, че има устойчивостта и издръжливостта, които бихте очаквали за вашата аудитория.

В Тари Дизайн - нашият пълен набор от услуги означава, че можем също да предложим различни допълнителни услуги, които включват всичко - от управление на вашето съдържание в социалните медии, разработване и управление на кампании с плащане на клик (PPC) и провеждане на оптимизация за търсачки, за да сме сигурни че вашият сайт се изкачва в резултатите от търсенето с Google и е възможно най-известен.

Повечето от нашите услуги се предоставят вътрешно, но ние също работим с други доверени доставчици, включително копирайтъри и бранд мениджъри, които имат богат опит и умения в своите области, като гарантираме, че всичко във вашия уебсайт има усещането за високо качество.

Отвъд вашата уеб разработка

Ние сме базирани в Пловдив и ще се радваме да се срещнем с вас и да проведем неформална, безплатна и без задължения дискусия за това как можем да ви помогнем да постигнете целите си.

Нашите оферти също са безплатни, така че няма какво да губите, като говорите с нас и разберете как можем да ви накараме да се откроите от тълпата онлайн.

Защо не се свържете с нашия приятелски екип и не организирате среща с нас? Можете да ни изпратите имейл чрез формата за контакт или да ни се обадите на 0894922891. Ако в крайна сметка се срещнем за кафе, ние купуваме.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.