Skip links

Плащане за кликване(PPC)

Плащане на кликване – наричано PPC или платено рекламиране при търсене – е високоефективна форма на онлайн реклама, която е наистина рентабилен начин за привличане на интерес към продуктите и услугите, които вашият бизнес предлага.

С много прости думи, това, което PPC означава, е че плащате за вашата реклама само когато някой кликне върху нея. Това означава, че вашият маркетингов бюджет се инвестира само за истински интерес от реални потребители – което го прави много привлекателна рекламна стратегия за много фирми.

Звучи добре, нали? И това е така, но само ако се управлява правилно и се предоставя професионално по фокусиран начин. Направено лошо, PPC може да бъде неефективно и скъпо. И все пак, когато е направено правилно, това може да бъде най-безценната инвестиция, която някога ще направите за маркетинга на вашите продукти и услуги.

Всъщност може да бъде толкова ефективен, че PPC сега представлява около 60% от всички разходи за онлайн маркетинг. В Тари Дизайн имаме години опит – и успех – в предоставянето на PPC кампании за различни клиенти, всички с различни бюджети за инвестиране, от много малки до много големи.

Ние сме успешни, защото нямаме подчинен подход към PPC. Екипът за платена реклама тук се гордее с разработването и прилагането на динамични, креативни и иновативни PPC кампании, които дават резултати.

Това е нашият процес стъпка по стъпка, за да гарантираме, че вашата PPC кампания има най-добрия шанс да осигури качествени потенциални клиенти, нов бизнес и в крайна сметка голяма възвръщаемост на вашата инвестиция.

Тъй като PPC и Google Ads изискват внимателно наблюдение и гъвкаво управление, за да сме сигурни, че се променят, за да отговорят на променящото се търсене, ние се гордеем, и гарантираме, че нашите системи за управление на кампании са ориентирани към резултатите.

Това означава, че ние непрекъснато следим как върви кампанията ви, измервайки ефективността й спрямо договорените KPI, които сме задали заедно, и обсъждаме опции всеки месец, за да гарантираме, че получавате най-добрата стойност от работата, която вършим за вас.

Ще се запознаем с вас и вашия бизнес, за да сме сигурни, че създаваме кампания, която е идеална за вашия бизнес, вашия продукт и вашите клиенти

Ще работим с вас, за да идентифицираме вашия пазар или аудитория, подходящи местоположения и езици и всички други подходящи фактори, които трябва да бъдат включени в плана на кампанията.

Ще проучим конкретните ключови думи, за да ги вградим във вашето рекламно съдържание, и ще ги използваме, за да изготвим съдържание, което да показва вашите реклами пред посетителите, когато извършват онлайн търсения

Ще създадем силно съдържание, за да ангажираме клиентите ви, да популяризираме бизнеса ви и да превърнем посещенията в потенциални клиенти и продажби

Ще се съгласим и ще зададем редовни цели за ефективност и ще ви докладваме редовно за тези цели

Ще проследим ефективността на кампанията и ще направим уточнения, ако е необходимо

Отвъд вашата кампания

Ние сме базирани в Пловдив и ще се радваме да се срещнем с вас и да проведем неформална, безплатна и без задължения дискусия за това как можем да ви помогнем да постигнете целите си.

Нашите оферти също са безплатни, така че няма какво да губите, като говорите с нас и разберете как можем да ви накараме да се откроите от тълпата онлайн.

Защо не се свържете с нашия приятелски екип и не организирате среща с нас? Можете да ни изпратите имейл чрез формата за контакт или да ни се обадите на 0894922891. Ако в крайна сметка се срещнем за кафе, ние купуваме.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.