Skip links

SEO

Как можем да помогнем?

SEO или оптимизация за търсачки. Това е термин, с който почти всеки е запознат в наши дни и ако вашият бизнес има уебсайт, тогава има вероятност да имате нужда от SEO, за да генерирате приходи и печалба.

Но какво точно е SEO и защо е толкова важно?

Нека първо започнем с защо. Повечето от нас вече пазаруват продукти и услуги онлайн и когато го направим, най-често използваме Google, за да търсим някой, от когото да ги купим.

Така че, помислете за момент как използвате Google. Кога за последен път погледнахте друга страница освен първата с резултати от търсенето?

С всички реклами от Google, които сега се показват в горната и долната част на страницата, понякога може да преминете към втората страница. Но след нея е малко вероятно да бъде видяно от повече от шепа хора. И има вероятност сайтовете на страница 2 и след това да нямат ефективен подход към търсенето.

Да бъдеш на първата страница на Google е огромна сделка и има експоненциална полза за броя на потенциалните клиенти, които генерирате. В горната част на първата страница е Светият Граал. И ние можем да ви помогнем да постигнете и двете чрез добре планирана SEO стратегия.

Част от SEO е наличието на силно живо съдържание, което е пълно с ключови думи и фрази, които хората използват, за да търсят бизнеси като вашия. Наличието на уеб съдържание, което е натъпкано с богати на търсене термини, но и да протича естествено и да не изглежда принудено, е първата стъпка за издигане в класацията на Google.

Без някакъв вид SEO усилия – което означава инвестиране на време и пари – вашият сайт и неговите страници ще бъдат открити само случайно, а това е малко като пускането на продукт, поставянето му на рафт в магазина с надеждата на някой, който се нуждае от него случайно да мине покрай него.

Намирането на нови клиенти и генерирането на нов бизнес разчита на наличието на концентриран, фокусиран и последователен подход към SEO, който осигурява органичен обхват.

Органичният обхват означава, че вашето съдържание ще бъде доставено на хора, които е най-вероятно да се интересуват от него – и докато рекламата играе важна роля във вашата маркетингова стратегия, органичният обхват е най-ценният начин хората да намерят вашия бизнес.

Оптимизацията за търсачки не трябва да е мистериозна. В Тари Дизайн имаме креативен и страстен екип, специализиран във всички аспекти на SEO.

Тъй като те са експерти, не е нужно да разбирате по-техническите неща като обратно свързване и оптимизация на и извън сайта (освен ако не искате, в този случай ще се радваме да ви обясним).

Вие просто кажете на нашия екип какво искате да постигнете и ние го правим!

Как работим

Ще извършим задълбочено проучване на ключови думи и конкурентен анализ, за да видим какво търсят хората и какво работи за вашите конкуренти – след това използвайки тези знания, за да идентифицираме правилната стратегия за ключови думи за вас

След това ще се уверим, че задната част на вашия уебсайт е напълно оптимизирана, като накараме техническото SEO да работи на максималния си потенциал

В същото време ние ще приведем вашата SEO оптимизация във форма, като се уверим, че правилните ключови думи се появяват с правилната честота, като използваме опитни SEO копирайтъри, ако е необходимо

Всичко това се допълва чрез последователна локална стратегия за оптимизация на Google My Business & Local Directory Submissions, която гарантира, че извличате максимума от всички различни платформи, които са ви достъпни

След като тази работа приключи, ще се съсредоточим върху ежемесечното изграждане на връзки, което ще повиши ефективността ви на страниците с резултати от търсачките

И накрая, ние ще се погрижим винаги да сте в крак с това как се представя вашият сайт, като ви предоставяме месечни отчети, за да можете да следите какво се случва с вашия сайт

Съвместен подход

Стратегията за SEO, която изработваме за вас и вашия бизнес, ще бъде формирана от вашите амбиции и цели и ще бъде разработена от ангажирани, талантливи и квалифицирани членове на нашия екип тук в Тари Дизайн, за да ви помогне да достигнете точно до хората, с които искате да говорите.

Без силна, ангажираща и органична оптимизация за търсачки, няма да има значение колко добър е вашият бизнес или продукт, защото клиентите ви няма да ви намерят.

И ако в случай, че се чудите колко очевидно е SEO за един сайт, то термините SEO или оптимизация за търсачки се включват на тази страница 17 пъти.

Отвъд вашата уеб разработка

Ние сме базирани в Пловдив и ще се радваме да се срещнем с вас и да проведем неформална, безплатна и без задължения дискусия за това как можем да ви помогнем да постигнете целите си.

Нашите оферти също са безплатни, така че няма какво да губите, като говорите с нас и разберете как можем да ви накараме да се откроите от тълпата онлайн.

Защо не се свържете с нашия приятелски екип и не организирате среща с нас? Можете да ни изпратите имейл чрез формата за контакт или да ни се обадите на 0894922891. Ако в крайна сметка се срещнем за кафе, ние купуваме.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.