Skip links

Управление на социални медии

Невъзможно е да управлявате бизнес и да не сте наясно с ролята, която играят социалните медии в маркетинговата стратегия на компанията.

Всъщност той е толкова важен като канал за популяризиране на бизнеси и марки, че големите компании сега наемат цели екипи от хора, само за да поддържат ежедневната нужда от обслужване на Facebook, Instagram, LinkedIn и за младежки маркетинг - Snapchat и т.н.

Бизнес лидери, които искат да повишат собствения си профил – и като цяло профила на своя бизнес – също са се възползвали от силата на LinkedIn, за да ги утвърди като ключови влиятелни лица в своите сектори.

Но за по-малки фирми и физически лица, които се оказва, че работят с ограничени ресурси и ограничени бюджети, използването на възможностите, които социалните канали на масовия пазар стават наистина предизвикателство.

Защо Ви е необходима реклама във Фейсбук?

Лидерът на социалните мрежи безспорно е Facebook. Всеки ден милиони потребители прекарват часове във Facebook, за да комуникират с приятели, да прочетат забавни истории или да разглеждат снимки. Това са потребители с различни интереси, пол, възраст, семейно положение, местожителство.

Във Facebook се намира и Вашият идеален клиент, а с наша помощ той ще Ви открие. Рекламирането във Facebook е един от най-предпочитаните методи в момента, поради тясното му таргетиране и високата степен на реализации.

Кога ни е необходим маркетинг в социалните мрежи?

След като сте отворили тази страница, знаете колко е важен Facebook за развитието на бизнеса Ви. Facebook вече е работна среда за над 60 млн. различни бизнеса – всички те имат фирмени страници в социалната медия и броят им нараства постоянно.

Независимо колко е голям бизнесът Ви, това, което показвате на своите потребители, е от съществено значение. Поддържането на Фейсбук страница не е лесна задача, защото изисква определено време и познания – както технически, така и маркетингови.

Вземете безплатна оферта

    Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето уеб изживяване.