Skip links

8 хобита на известни личности

Успелите хора са наясно, че всеки има нужда от почивка и практикуването на хоби дори може да ви направи по – успешни, в това с което се занимавате. Поради тази причина ние от Тари Дизайн решихме да ви представим любимите занимания на 10 успели и известни личности.

Ричърд Брансън играе шах

Любимото хоби на Брансън е свързано с умствена дейност, въпреки неговия приключенски дух. „Мисля, че шахът е най-великата игра в света. Той комбинира аспекти от много различни спортове – тактики, планиране, поемане на риск. Освен това междувременно пиете чай и провеждате смислен разговор с опонента си”, казва Брансън.

Мерил Стрийп плете

Актрисата признава, че обича да плете, и споделя, че сама е изплела шала, който носи във филма „Съмнения”. Стрийп дори прекарва много време на снимачната площадка плетейки. За нея това е вид терапия, която й помага да събере мислите си. И други известни личности прекарват свободното си време в плетене: Джулия Робъртс, Райън Гослинг и Кристина Хендрикс.

Бил Гейтс играе бридж

Сред хобитата на Гейтс е играенето на „старомодния” бридж. Също така обича тениса, но да прекарва свободното си време с децата си е любимото му занимание.

Джордж Буш рисува

Бившият президент на САЩ е запален художник, който е нарисувал повече от 50 картини с кученца, пейзажи и световни лидери. След като президентството му приключва, Буш се учи на това изкуство в продължение на един месец във Флорида.

Том Ханкс колекционира стари пишещи машини

Актьорът събира пишещи машини от 1978г. и използва такава всеки ден, защото харесва звука и усещането от натискане на клавишите.”Всичко, което се изпише на машина, звучи величествено”, казва Том Ханкс пред New York Times.

Анджелина Джоли колекционира оръжия

Актьорът събира пишещи машини от 1978г. и използва такава всеки ден, защото харесва звука и усещането от натискане на клавишите.”Всичко, което се изпише на машина, звучи величествено”, казва Том Ханкс пред New York Times.

Джак Дорси ходи пеша

Създателят на социалната мрежа Twitter споделя, че за да е фокусиран, всеки ден от седмицата трябва да се отдава на едно специфично нещо. Съботите на Джак Дорси са запазени за разходки.

Сергей Брин е любител на адреналина

В свободното си време съоснователят на Google се поставя на границите на своите възможности. Това включва ролейхокей, гмуркане и скачане с парашут.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.